قهرمان یک اتفاق نادر

قهرمان یک اتفاق نادر

 


  هویت پیکر مطهر غواصی که صحنه تکان‌دهنده‌ای ابتدا برای خبرنگاران و سپس برای میلیون‌ها ایرانی در اقصی نقاط دنیا از عملیات کربلای ۴ به نمایش گذاشت، شناسایی‌شده است.


شهید سید ناصر مهدوی نیاکی

اتفاق نادر
17 خردادماه 94 بود که تیتر زده شد: «پیکر غواص شهید دست‌بسته برای نخستین‌بار مقابل دوربین‌های خبری قرار گرفت».
در آن روز با حضور سردار باقرزاده فرمانده کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح و سرهنگ ابراهیم رنگین رئیس ستاد معراج شهدای مرکز پیکر مطهر یکی از غواصان شهید کربلای 4 با دستان بسته که در منطقه ابوفلوس عراق کشف شده است، برای نخستین‌بار در معراج شهدای مرکز در معرض دید خبرنگاران و دوربین‌های خبری قرار گرفت.
صحنه تکان‌دهنده رویت پیکر مطهر و کامل این شهید دفاع مقدس حرف‌ها و نقل‌های فراوانی را در رسانه‌های مختلف انعکاس یافت. پیکری بالباس غواصی که دستانش از جلو باسیم بسته‌شده است. این پیکر یکی از 175 شهید غواص و خط‌شکن عملیات کربلای 4 بود که در یک گور دسته‌جمعی در منطقه ابوفلوس تفحص شد؛ و در آن نشست مطبوعاتی سندی برای رسوایی جنایات صدام و رژیم بعث عراق به همراه دستگاه‌های اطلاعاتی آمریکا شد.
حالا بعد از گذشت حدود دو ماه از این اتفاق نادر رسانه‌ای، هویت پیکر مطهر غواصی که صحنه تکان‌دهنده‌ای ابتدا برای خبرنگاران و سپس برای میلیون‌ها ایرانی در اقصی نقاط دنیا از عملیات کربلای 4 به نمایش گذاشت، شناسایی‌شده است.

شهید سید ناصر مهدوی نیاکی

قهرمان آن اتفاق
در فروردین‌ماه سال هزار و سیصد و چهل‌وشش که طبیعت می‌رفت جلوه باطراوتی به هستی بدهد، در خانواده متدین و پاک‌دامن و از ذریه پاک سادات «مهدوی نیاکی» که دل و چشم به آسمان داشتند و غیر از رضایت خداوند به چیزی راضی نبودند، کودکی به دنیا آمد که انگار هدیه نوروزی و عیدی جاودانگی از خالق هستی به پدر و مادر عاشق اهل‌بیت بود. نام زیبای «منصور» را بر او نهادند. دیباچه زندگی منصور بیانگر آینده درخشانش بود. از کودکی مودب و آرام بود که توجه داشت روابط و تعامل حسنه‌ای با دیگران داشته باشد. دوران ابتدایی را در دبستان پستا (تقوا) و راهنمایی را در مدرسه شهید سقا علیزاده، پشت سر گذاشت و متوسطه را در دبیرستان امام خمینی (ره) آغاز نمود.
منصور فرد مستعد و خوش‌فکر بود و در کنار فعالیت‌های درسی و آموزشی به کار هنر خوشنویسی و نقاشی و همچنین به تلاش‌های ورزشی می‌پرداخت.  درزمینه هنرهای رزمی و غواصی دوره تخصصی را گذرانده بود. منصور در همان اوایل دوران نوجوانی به امور واجبات اهمیت ویژه‌ای می‌داد و اهتمام داشت که نماز شب را اقامه نماید و در فراگیری قرآن و  علوم قرآنی گوی سبقت را برباید. او با اعتماد راسخ مبنی بر انجام کار برای رضای خدا و دعوت دیگران به مسیر متعالی اسلامی همواره با حضوری فعال در انجمن اسلامی دانش‌آموزان آمل و همچنین انجمن اسلامی محل و فرماندهی پایگاه شهید محلّه  و  همین‌طور  همکاری  در   مسائل تربیتی  مدرسه، تلاش چشمگیری از خود بر جای گذاشت.

ناصر در خردادماه سال 1342 همزمان با قیام باشکوه 15 خرداد به رهبری امام چشم به جهان گشود. رهبر انقلاب در آن روزهای به‌یادماندنی فرمودند: یاران منالان در گهواره‌ها خوابیده‌اند یا اینکه در شکم مادرانشان هستند


«سید منصور مهدوی نیاکی» با شروع جنگ تحمیلی باوجود داشتن 16 سال سن، راهی جبهه‌های نور علیه ظلمت شد  و در طی چهار مرحله اعزام به مناطق جنگی، به دفاع از کیان کشور و ارزش‌های اسلامی برآمد و جان شیرینش را بر سر پیمان گذاشت.
شهید در مکاتبات خود اطرافیان را به ترس از خدا سفارش می‌کرد و از روی‌آوری به ضد ارزش‌ها بخصوص مظاهر مبتذل فرهنگ غرب بر حذر می‌داشت و به پیروی از ارزش‌های انقلاب و حفظ دستاوردهای جمهوری اسلامی تأکید کرد. منصور در عملیات «والفجر 6» و «هورالعظیم» و «کربلای 4» شرکت داشت تا اینکه در عملیات کربلای 4 با لشگر 25 کربلا گردان یا رسول‌الله سوار موج‌های آب شد.
سرانجام در سن 19 سالگی و پنجم دی‌ماه 1365 در جزیره ام الرصاص عراق به فیض شهادت رسید.
به گفته سایت «شهدای نیاک» بعد از 9 سال آثاری از پیکر مطهرش به گلزار شهدای آمل انتقال‌یافته است.

شهید سید ناصر مهدوی نیاکی

قهرمانی از گهواره‌های 15 خرداد 42
«سید ناصر» برادر بزرگ این غواص شهید است که در خردادماه سال 1342 همزمان با قیام باشکوه 15 خرداد به رهبری امام چشم به جهان گشود. رهبر انقلاب در آن روزهای به‌یادماندنی فرمودند: «یاران من الآن در گهواره‌ها خوابیده‌اند یا اینکه در شکم مادرانشان هستند.» آری، چه زیبا امام یاران آینده خود را معرفی کرده بود.
وی در کنکور سال 63 - 1362 شرکت و در رشته مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی اصفهان پذیرفته شد. در دانشگاه نیز دست از جهاد فی سبیل آ... برنداشت و نفس کشیدن در میدان نبرد را بر زندگی در محیط آرام پشت جبهه ترجیح داد. علی‌رغم مفقودالاثر شدن برادرش، منصور، در تاریخ 1365/10/5 در عملیات کربلای چهار جبهه‌های جنگ را ترک نکرد تا اینکه در عملیات نصر 4 در آزادسازی شهر ماووت عراق به خیل شهیدان پیوست.

 

<

  • «سید منصور مهدوی نیاکی
  • «سید منصور مهدوی نیاکی
  • «سید منصور مهدوی نیاکی
  • «سید منصور مهدوی نیاکی
  • «سید منصور مهدوی نیاکی
  • «سید منصور مهدوی نیاکی
  • «سید منصور مهدوی نیاکی
  • «سید منصور مهدوی نیاکی
  • «سید منصور مهدوی نیاکی
  • «سید منصور مهدوی نیاکی
  • «سید منصور مهدوی نیاکی

 

 


منابع: خبرگزاری تسنیم، سایت: رزمندگان شمال، کنگره مهندسین شهید، شهدای نیاک



نظرات شما عزیزان:

رضا
ساعت12:39---16 مرداد 1394
بسیار مطلب زیبایی بود

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






موضوعات مرتبط: اجتماعیفرهنگیسیاسیمذهبیقرآنیتاریخینظامی
برچسب‌ها: شهدا،جنگ تحمیلی،شهید غواص

تاريخ : چهار شنبه 14 مرداد 1394 | 7:30 | نویسنده : امیر کاظمی |
.: Weblog Themes By RoozGozar.com :.

  • قالب وبلاگ
  • اس ام اس
  • گالری عکس